Video : Tipsbladet
Superliga

Gaarde om manglende scoring: Ikke i dag vi taber den

AaB’s sportsdirektør ærgrer sig trods en god præstation over, at holdet ikke er at finde i mesterskabsspillet.

Kravet var i første omgang en sejr over AGF, men målscoren kunne også komme i spil, hvis AaB skulle ende i top seks. Det skete under voldsom dramatik, hvor AaB på trods af en 3-1-sejr manglede et enkelt mål for at nå mesterskabsspillet.

- Det er en bizar følelse, for vi har vundet, men det viser sig, at vi mangler et mål i hele sæsonen, så havde vi været i top seks. Havde vi scoret et mål mere, havde vi med begrundet optimisme kunne sige, at vi kæmpede med om medaljer, siger Allan Gaarde til 3+.

Snakken efter kampen gik straks på, om AaB’erne burde have jagtet det fjerde mål hårdere, end de gjorde, men klubbens sportsdirektør mener, at den kritik er malplaceret.

- Jeg synes, at vores spillere gik efter at scorer. Vi skal huske, at det ikke er i dag, vi taber den her. Det er i en af de 25 andre kampe i sæsonen, fortsætter han.

Når det hele kommer på afstand, ser Gaarde også mange positive ting på AaB-holdet, som har gjort det godt mod slutningen af grundspillet, men samtidig gør det også, at det er yderligere mærkeligt, at de nu skal spille om at undgå nedrykning.