Video : Tipsbladet
Superliga

Medie: Levski Sofia lurer på FC Midtjylland-spiller

Bozhidar Kraev er aldrig blevet det store hit i FC Midtjylland, og nu kan han være på vej hjem til Bulgarien.

Da bulgareren Bozhidar Kraev skiftede til FC Midtjylland i sommeren 2017, var han med i feltet om at vinde Tuttosports traditionelle kåring som årets Golden Boy, præcis som Mikkel Duelund var det samme år, og Evander var ved seneste uddeling.

Det i sig selv er et kvalitetsstempel, og da offensivspilleren tilmed scorede i sin debut for FC Midtjylland mod Derry City, steg forventningerne til den tidligere Levski Sofia-spiller, der med Claus Steinleins ord ikke ville være i FCM i ret lang tid.

Det får direktøren muligvis ret i, men der bliver ikke tale om et guldrandet skifte, som både FCM og Kraev havde håbet på. Den 21-årige bulgarer har aldrig fået sit gennembrud hos de danske mestre, og nu kan han muligvis stå foran en retur til hjemlandet. Ifølge sportal.bg holder Levski Sofia et vågent øje med Bozhidar Kraev, og håbet er at få klubbens tidligere stortalent tilbage til klubben. 

Ifølge Herning Folkeblad betalte FC Midtjylland i 2017 tre millioner kroner for Bozhidar Kraev, så det vil ikke være nogen økonomisk katastrofe for ulvene, at offensivspilleren ikke giver det ønskede afkast. 

Bulgareren har kontrakt med FC Midtjylland frem til sommeren 2022.