Video : Tipsbladet
Superliga

Næsten en million fulgte seneste Superliga-runde på tv og i radioen

I alt fulgte 921.000 med, da Superligaens grundspil i går blev afgjort. Det var en stigning på 20 procent i forhold til runde 26 i sidste sæson.

Superligaens grundspil fik i går sin afslutning, da alle 14 hold var i aktion i runde 26 samtidig. Det var der mange danskere, der gerne ville se og høre. I alt fulgte 921.000 med på tv og radio.

Det skriver DR Medieforskning på Twitter:

- Søndag var der fuld runde i @Superligaen, og 493K danskere lyttede undervejs til @LIGAdrp3, mens 428K så en af de fem kampe på Discovery og/eller Viasats kanaler i mindst fem minutter. Det er ca. 20 % flere end sidste år på både radio og tv.

Spørgsmålet er så, om de mange mange seere og lyttere var flere end i en normal runde, hvor holdene ikke spiller samtidig. Til sammenligning var der ifølge superstats.dk 482.000 tv-seere til de syv kampe i runde 24.

Forskellen er selvfølgelig, at kampene blev spillet på syv forskellige tidspunkter, så man i teorien kunne se én ad gangen. I går måtte man multitaske forholdvis intenst, hvis man skulle følge alle syv kampe på én gang.