Video : Tipsbladet
La Liga

Griezmann har fortrudt: Vil gerne væk fra Atletico

Kun ni måneder efter sin kontraktforlængelse har Antoine Griezmann fortrudt, at han ikke skiftede. Han tror ikke længere på projektet i Atletico Madrid

Der var lykkerus i Atletico Madrid sidste sommer, da holdets største stjerne, Antoine Griezmann, valgte at forlænge sin kontrakt. Den franske offensivprofil var blevet overbevist om klubbens gode fremtidsudsigter, blandt andet efter købet af landsmanden Thomas Lemar og kontraktforlængelsen med Lucas Hernández.

Griezmann blev lovet et hold, der ville spille med om store titler. Men ni måneder senere er holdet ude af Champions League og med ti point op til FC Barcelona på førstepladsen i La Liga. 

Derfor mener den spanske avis Sport at vide, at Griezmann i dag har ændret mening. Han tror ikke længere på projektet i Atletico Madrid, og er derfor åben for at forlade den spanske storklub. 

Skulle Griezmann vælge at forlade Atletico Madrid, kommer han ikke til at lede længe efter en alternativ arbejdsgiver. Både tyske Bayern München og engelske Manchester United er ifølge Sport klar til at smide store penge efter den utilfredse franskmand.

Særligt Manchester United har gennem flere sæsoner og skiftende managers haft et særdeles godt øje til Griezmann. Her vil han kunne støde til sine to landsmænd Paul Pogba og Anthony Martial, hvilket skal bruges til at overbevise Griezmann om et skifte til Old Trafford. Hvis han altså beslutter sig for at forlade projektet i Atletico Madrid.