Video : Tipsbladet
La Liga

U21-anfører i spansk kaos: Det var sgu ikke lige det, jeg havde regnet med

Mathias Jensen gik fra succes og stabilitet i FC Nordsjælland til trænerskifter og nedrykningsfare i Celta Vigo. Selv kalder han sine otte måneder i Spanien for kaos.

Det lignede et perfekt skifte for Mathias Jensen, da han i sommer byttede FC Nordsjælland ud med Celta Vigo. Den tidligere midtbanekollega Stanislav Lobotka og landsmanden Pione Sisto havde begge succes i den spanske klub, og Jensen kunne komme til en stor liga, men en mindre klub, hvor chancen for spilletid var til stede.

Her otte måneder senere må han bare konkludere, at det ikke kører, som det skal. U21-landsholdets anfører spiller ikke, holdet ligger til nedrykning, og klubben har lige ansat den tredje træner i denne sæson.

Mathias Jensen kalder selv situationen for kaos.

- Det var sgu ikke lige det, jeg havde regnet med, da jeg tog afsted. Der var min fornemmelse, at det var en klub, der kørte stabilt, spillede god fodbold, og at der var styr på tingene. Men det synes jeg ikke, at der har været, siden jeg ankom. Men sådan er det nok nogle gange - så har man lidt større forventninger, end virkeligheden kan leve op til, siger han til BT.

Skader holdt Mathias Jensen ude af holdet gennem det meste af efteråret, men i løbet af februar og marts har han fået fire kampe. Den seneste var dog kun en indskiftning på ét minut, og i weekendens runde sad han igen på bænken i hele kampen.

I aften møder han og resten af U21-landsholdet Belgien i en testkamp, mens Frankrig venter på søndag.