Video : Tipsbladet
Landshold

Braithwaite: Kan kun ryste på hovedet af de historier

Martin Braithwaite vil ikke tilbage til Championship-klubben Middlesbrough og er klar over, at den kommende tid skal bruges til at finde endnu en ny arbejdsgiver.

Han har både scoret mod FC Barcelona og Real Madrid og har stor succes i sit ophold i spanske Leganés.

Alligevel ligger det mere eller mindre fast, at Martin Braithwaite skal se sig om efter en ny arbejdsgiver til sommer. 

Han er ejet af Championship-klubben Middelsbrough, hvor kontrakten løber til 2021, men Leganés har ikke pengene til at købe ham fri trods succesen og den gensidige glæde ved partnerskabet.

De kommende uger - inklusiv landskampene - skal bruges til at gøre sig endnu mere varm i forhold til en ny arbejdsgiver. For Martin Braithwaite vil ikke tilbage til den engelske klub, hvor spillestilen under Tony Pulis slet ikke passer danskeren. 

Og da han i januar skiftede på leje til Spanien fulgte en række knap så flatterende historier og markeringer fra fansene, der stemplede den danske landsholdsspillet som et brokkehoved og en spiller, der ikke ville klubben det bedste. Han skiftede til klubben i sommeren 2017, men manageren blev fyret og erstattet af Tony Pulis et halvt år senere.

- Det er også forklaringen på, at jeg ikke spillede så meget i Middlesbrough, men jeg brokkede mig aldrig. Jeg arbejdede hårdt og forsøgte at bevare det gode humør hver dag på træningsbanen.

- Derfor kan jeg også kun ryste på hovedet over de historier, der kom frem om, at jeg var et brokkehoved. Det var jeg på ingen måder, siger Martin Braithwaite til eb.dk

Nu står angriberen noteret for fire scoringer i sine 12 kampe i Leganés, og han håber at de kommende uger kan være med til at sikre ham en mere permanent aftale med en ny klub, hvor han kan fortsætte med at få fast spilletid.