Video : Tipsbladet
Superliga

Nigeriansk landstræner lover landsholdsdebut til Paul Onuachu

Paul Onuachu fra FC Midtjylland får med sikkerhed spilletid, når Nigeria møder Seychellerne og Egypten.

Det har altid været en drøm for Paul Onuachu at få debut for det nigerianske landshold, og da han tidligere i marts blev indkaldt til landsholdssamlingen, kom han et stort skridt tættere gøre den drøm til virkelighed.

Og FC Midtjylland-angriberen tager formentlig også det sidste skridt mod debut, og han kan godt se frem til at få snøret støvlerne. Landstræneren fortæller, at han ikke kommer til at sidde på bænken i Nigerias kommende kampe mod Seychellerne og Egypten.

I hvert fald lover landstræner Gernot Rohr debut til Paul Onuachu i en af de to kommende landskampe, der spilles henholdsvis den 22. og 26. marts.

- Vi har muligheden for at se alle, fordi vi spiller to kampe. Og Paul Onuachu vil spille mindst 45 minutter hvis ikke mere. Vi søger efter en spiller med hans profil: Høj - han er mere end to meter høj - og god i hovedspillet, siger Gernot Rohr til mediet busybuddiesng.com, der også har lagt lydklippet ud, og forklarer:

- Vi har allerede (Odion) Ighalo, og vi er meget tilfredse med, hvordan han har gjort det siden VM. Men med Onuachu er der måske en mulighed for at have en anden profil. Det kunne også være interessant at se ham spille sammen med Ahmed Musa, (Alex) Iwobi, (Henry) Onyekuru og (Moses) Simon.

Paul Onuachu, 24 år, har scoret 13 gange i Superligaen denne sæson. Han skiftede til FC Midtjylland i 2012, og det er ventet, at han i den kommende sommer bliver solgt fra FC Midtjylland.