Video : Tipsbladet
Superliga

Målfarlig AaB-stopper foran udløb: Jeg tænker lidt over tingene

Kasper Pedersen har været en vigtig mand for AaB defensivt og offensivt i denne sæson, men nu risikerer nordjyderne at vinke farvel til midtstopperen.

Et rigtig godt våben for AaB i denne sæson har været at smække en dødbold ind i hovedet på Kasper Pedersen.

Den 26-årige midtstopper har scoret fire mål i Superligaen - det seneste af slagsen i weekendens 3-1-sejr over AGF - og det gør ham til én af Superligaens mest målfarlige forsvarsspillere. 

Fra den kommende sæson kan det være, at nordjyderne må finde en anden mand at sigte efter.

Kasper Pedersen har således kontraktudløb i den nordjyske Superliga-klub om godt tre måneder, og det er stadig uvist, om han fortsætter i AaB, som er den eneste klub, han har repræsenteret i sin karriere. 

- Der er ikke nogen afklaring, og jeg har aftalt med AaB, at vi melder noget ud, når der er noget på plads. Vi har haft en snak, og vi snakker også stadig sammen, men jeg ved ikke, hvad der kommer til at ske, og jeg kan ikke sige så meget nu og her, siger Kasper Pedersen til tipsbladet.dk og tilføjer:

- Jeg tænker lidt over tingene i øjeblikket, og jeg kan jo også godt se, at jeg nærmer mig udløb, så vi skal have fundet ud af noget. Jeg tør ikke spå om, hvad det ender med.

Har du fået et tilbud fra AaB?

- Ja, det har jeg.

Det kan jeg så regne ud, at du har sagt nej til?

- Vi snakker som sagt lidt frem og tilbage. Jeg kan ikke rigtigt sige mere, og jeg ved ikke, hvad der kommer til at ske, lyder det fra AaB-stopperen.

Og så tilbage til de mange mål.

Kasper Pedersen debuterede for AaB i marts 2013, og der skulle ikke gå lang tid, før han viste, at han er en forsvarsspiller med næse for mål. Kasper Pedersen scorede således allerede i sin debut mod Silkeborg IF, og siden har han fået spilletid i syv sæsoner for de bolsjestribede og scoret i dem alle. 

- Jeg tror ikke, der er mange forsvarsspillere, der holder det målsnit, jeg gør, og det er også noget, jeg har fokus på ved dødbolde. Jeg vil ikke bare være en mand i feltet, jeg vil være en reel trussel, og det er gået meget godt, og jeg har fået scoret en del mål, fastslår AaB-spilleren.

Kasper Pedersen står noteret for 122 Superliga-kampe for AaB.