Video : Tipsbladet
Superliga

Avis: FC København og Brøndby IF i duel om Sten Grytebust

Både Brøndby IF og FC København vil have den snart transferfrie målmand, skriver Ekstra Bladet.

Sten Grytebust har været i OB siden 2016, og i løbet af de godt tre år, der er gået, har nordmanden markeret sig som én af de måske bedste målmænd i dansk fodbold - af samme årsag har han vundet Tipsbladets traditionsrige kåring "Det Gyldne Bur" to år i træk.

Til sommer udløber hans aftale med OB, og sportsdirektør Jesper Hansen har bekræftet over for tipsbladet.dk, at klubben ikke kommer i mål med en forlængelse. Derfor kan andre klubber frit bejle til hans underskrift, og det gør de to største i Danmark, skriver Ekstra Bladet.

Ifølge avisen har FC København set sig brandvarm på Sten Grytebust, og der kan meget vel være et kontrakttilbud fra hovedstaden på vej til den norske keeper. Der kan imidlertid også været ét på vej fra Vestegnen. Ekstra Bladet skriver ligeledes, at Brøndby har et rigtig godt øje til Sten Grytebust, og dermed kan der være optræk til en transferduel mellem de to rivaler.

FC København skal være villige til at punge ud med et sign-on-fee på fem millioner kroner til Sten Grytebust, og derudover følger en årsløn på cirka tre millioner kroner. Så er spørgsmålet, om Brøndby ønsker at matche de beløb.

29-årige Sten Grytebust har stået 104 Superliga-kampe for OB.