Indskifter reddede Tyskland mod Serbien

Der manglede det sidste for tyskerne spillede 1-1 mod Serbien i en træningskamp onsdag aften i Wolfsburg.

I sommer knækkede de Tyskland sammen ved VM som forsvarende verdensmestre, da de røg ud af turneringen allerede i gruppespillet. Nu venter EM-kvalifikationen, og her har den tyske landstræner Joachim Löw valgt at lave store ændringer, da han ikke har Mats Hummels, Thomas Müller og Jerome Boateng med til de kommende kampe.

Den første var en træningskamp, som blev spillet onsdag aften mod Serbien, hvor det ikke så ud til, at man har fundet løsningen endnu i et opgør, som endte 1-1 mellem de to landshold.

Allerede efter 12 minutters spil var tyskerne bagud, da den ombejlede offensivspiller Luka Jovic, der i denne sæson er udlejet fra Benfica til tyske Frankfurt headede bolden i mål efter et hjørnespark, hvor han efter en mellemstation stod helt fri foran Manuel Neuer, og så stod der 1-0 til serberne.

Kampens anden halvleg medført traditionen tro en lang række udskiftninger, og en af de spillere, der kom på banen, var Leon Goretzka. Han skulle bare bruge 13 minutter på banen, inden han havde udlignet efter fint forarbejde af en anden indskifter, Marco Reus.

Flere mål blev det ikke til, men i kampens afslutning blev det til lidt ekstra drama, da Pavkov fik direkte rødt kort efter en grim duel med Manchester Citys Leroy Sané, som de serbiske spillere havde deres hyr med i løbet af opgøret.

For Serbiens vedkommende venter der nu en EM-kvalifikationskamp mod Portugal, mens Tyskland skal møde Holland i en ægte klassiker.