Barkley brillierede i sikker sejr over Montenegro

Ross Barkley stod for to mål og en assist, da England kom tilbage og besejrede Montenegro med 1-5 i EM-kvalifikationen.

England tog den anden sejr i EM-kvalifikationen, da de mandag aften kørte Montenegro over med 1-5 på udebane. Hjemmeholdet kom foran, men i sær Ross Barkley sørgede for, at englæderne kom tilbage.

Gæsterne var mest på bolden i kampens indledning, men de blev dog mest farlige ved dødbolde, og så var det i stedet de montenegrinske værter, der kom foran.

Marko Vesovic modtog bolden lidt uden for feltet, og med hiv og sving fik han sig driblet ind i feltet, hvorefter han køligt lagde den ind i det lange hjørne.

England fortsatte presset på Montenegro, og efter en halv times spil kom udligningen. Ross Barkley slog et frispark ind i boksen, og ved bagerste stolpe steg Michael Keane til vejrs og stangede balance i regnskabet.

Ti minuttere senere kom England i front. Unge Callum Hudson-Odoi lavede fine ting på kanten af feltet, inden han huggede på mål. Ross Barkley nåede bolden inden målmanden, og han prikkede bolden i kassen til 1-2.

Efter pausen noterede både Montenegro og England sig for store chancer, men der skulle dog gå et kvarter, før England kom på 1-3. Et engelsk angreb endte ved en hel fri Ross Barkley i fri, der let kunne sende sit andet mål i kassen.

Tyve minutter før tid blev det 1-4. England fangede Montenegro i en kontra. Raheem Sterling spurtede fra forsvaret, og inde foran mål fandt han Harry Kane, der nemt kunne trille bolden over stregen. Det skulle også blive 1-5, da Raheem Sterling brød i gennem i højresiden og lagde bolden i kassen.

Med sejren er England i spidsen af EM-kvalgruppe A med seks point.