Video : Tipsbladet
Generelle

Tidligere landsholdsassistent om Hjulmand: Han skal sydpå

Keld Bordinggaard opfordrer til, at Kasper Hjulmand søger væk fra Skandinavien og i stedet mod Belgien eller Holland.

Kasper Hjulmand stoppede mandag med øjeblikkelig virkning i FC Nordsjælland, og straks begyndte spekulationerne om den 46-årige træners fremtid. Står det til den tidligere landsholdsassistent Keld Bordinggaard, er der ingen tvivl om, hvor han bør ende.

- Han skal sydpå. Jeg synes, han har fortjent en klub, der spiller med om titler. I Holland og Belgien vil han allerede nu kunne bidrage med noget af det, som især hollænderne traditionelt er gode til, siger Bordinggaard til BT.

De to arbejdede sammen i Mainz, hvor det på grund af dårlige resultater kun blev til ni måneder for det danske trænerteam. Omvendt er Bordinggaard overbevist om, at Hjulmand har mange positive erfaringer med sig derfra.

- Opholdet i Mainz er en ledelseserfaring fra en nation og en klub på et højere niveau end Superligaen. Han har bevaret sin tilgang til spillet, men også, tror jeg, skærpet sin evne til at få det udtryk, forklarer han.

Der har også været rygter om skandinaviske klubber, som vil gafle den nu ledige træner, men opfordringen fra Bordinggaard, som ikke har arbejdet med fodbold siden afskeden med Mainz i 2015, er tydelig.