Video : Tipsbladet
Superliga

FCK's Wind inden mesterskabsspillet: Det bliver ti finaler

FC København-angriberen ser frem til at komme i gang med mesterskabsspillet i Superligaen.

FC København tager søndag hul på mesterskabsspillet i Superligaen, når Esbjerg kommer på besøg i Telia Parken. Hjemmeholdet kan med en sejr slå et hul på tre point ned til FC Midtjylland, der tidligere på lørdagen spillede 0-0 med FC Nordsjælland. 

Angriberen Jonas Wind, der netop er vendt tilbage efter at have været afsted med U21-landsholdet, glæder sig til at komme i gang med mesterskabsspillet. 

- Det bliver fedt at komme i gang. Det bliver 10 finaler og 10 svære kampe, hvor vi møder de bedste hold. Men vi skulle gerne kunne slå dem alle sammen for at kunne stå med trofæet, når sæsonen er ovre. Det bliver nogle fede kampe, og folk skal bare komme ind og støtte os, siger Jonas Wind til klubbens hjemmeside. 

Selvom der er 21 point mellem FC København og Esbjerg i tabellen, så vil unge Wind ikke undervurdere de vestjyske gæster. 

- Jeg håber selvfølgelig, at det er os, der har teten og kommer til at styre kampen, så Esbjerg kommer til at løbe meget efter bolden. Men vi ved også, at de er et godt hold, som har fortjent en plads i top-6. Så vi skal stå godt på banen som hold og være skarpe på vores chancer, så vi kan give tilskuerne en god kamp og vigtigst af alt få en sejr, siger Jonas Wind. 

Søndagens opgør mellem FC København og Esbjerg fløjtes i gang kl 16.00.