Mandagens rygtebørs(opdat.): Tottenham har set sig lun på Juventus-stjerne
Foto: Michael Regan/Getty Images
Rygter

Mandagens rygtebørs(opdat.): Tottenham har set sig lun på Juventus-stjerne

Få den bedste start på ugen med de varmeste rygter fra de store europæiske ligaer

Youri Tielemans fra Monaco til Leicester
Note:
Premier League-klubben vil have den belgiske midtbanespiller på en permanent aftale. Den nuværende lejeaftale udløber til sommer, men den 21-årige landsholdsspiller kan se frem til længere tid i England. Leicester er villige til at betale op mod 40 millioner pund.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Daily Mail

Aaron Wan-Bissaka fra Crystal Palace til Manchester United
Note:
Alle de største engelske klubber har vist interesse for den engelsk back-komet, som virkelig har braget igennem for Palace i denne sæson. Manchester United er villige til at give 35 millioner pund for den 21-årige englænder.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Mail

Andre Gomes fra FC Barcelona til Everton
Note:
Den udskældte FC Barcelona-spiller har gjort en god figur i Everton, som meget gerne vil have den portugisiske landsholdsspiller på en permanent aftale, men de står overfor konkurrence fra flere andre store klubber, som vil tilknytte den 25-årige midtbanespiller.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Liverpool Echo

Douglas Costa fra Juventus til Tottenham
Note:
Tottenham bliver føjet til en lang liste af bejlere til den vævre kantspiller, som har haft en vanskelig sæson på grund af skader. Den engelske storklub vil forsøge at hente brasilianeren til sommer, men de møder konkurrence fra Manchester United, PSG, Manchester City og Inter.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Tuttosport

Juan Mata fra Manchester United til FC Barcelona
Note: En fodboldspillers forhandlingsposition ændrer sig, når han bliver 30. Manchester United har en stor profil i Juan Mata, men vil kun tilbyde ham et et-årig forlængelse af den kontrakt, der udløber til sommer. FC Barcelona vil til gengæld gerne tilbyde ham de to år, som Mata kræver i en kontrakt, og har taget kontakt til hans agent i håbet om at kunne hente den kreative spanier på en fri transfer efter sæsonen.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Sun

Ander Herrera fra Manchester United til Paris Saint-Germain
Note:
Mata er ikke den eneste midtbanespiller i Manchester United med kontraktudløb til sommer. Det samme har Ander Herrera, og han kræver mere end 1,7 millioner kroner om ugen for at forlænge kontrakten. Det vil Manchester United ikke betale, men det vil den franske storklub Paris Saint-Germain til gengæld.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Mirror

Raphaël Varane fra Real Madrid til Juventus
Note:
Juventus har en af verdens bedste forsvarskonstellationer i Leonardo Bonucci og Giorgio Chiellini, men de har begge to rundet de 30 år. Derfor kigger Juventus efter en langsigtet erstatning, og mener nu at have fundet ham i Real Madrid, hvor 25-årige Raphaël Varane har været en stor profil gennem flere sæsoner.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Calciomercato

Nabil Fekir fra Lyon til Liverpool
Note:
Sidste år var det kun lægetjekket, der holdt Nabil Fekir fra at skifte til Liverpool, men man skulle tro, at de to nu var færdige med hinanden. Men sådan står det faktisk ikke til, for Fekir er nu villig til at give det et forsøg mere, hvis Liverpool vil lege med.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Daily Mirror

Harry Maguire fra Leicester til Manchester United
Note:
Harry Maguire har længe stået højt på ønskelisten I Manchester United, men Leicester har nægtet at sælge. Nu skulle Leicester dog være klar til at slippe den engelske forsvarsspiller, men kun hvis Manchester United er klar til at lægge 90 millioner pund, cirka 880 millioner kroner.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Daily Star