Watford sendte Fulham ned med et brag

Tirsdag aften tabte Fulham med 1-4 til Watford, og dermed er London-klubben definitivt rykket ned fra Premier League.

I weekenden var det danskerklubben Huddersfield, der måtte sige farvel til Premier League, og i dag var det så Fulhams tur til at få dødsstødet. Nedrykningen til Championship er en realitet efter 1-4 nederlaget til Watford tirsdag aften.

Efter 23 minutters spil bragte Abdoulaye Doucouré Watford foran, da han efter en dribletur sendte et langskud i netmaskerne fra kanten af feltet.

Små ti minutter efter forsøgte Ryan Babel at holde liv i Fulhams håb om at blive i Premier League ved at udligne til 1-1. Han modtog en stikning fra Ryan Sessegnon, hvorefter han afdriblede Ben Foster og sendte bolden i mål. Resten af første halvleg forløb uden mål, og dermed lignede det en pointdeling ved pausefløjt.

I anden halvleg tog Watford over. Efter 63 minutter var det Will Hughes, der sendte en flot flugter i mål, efter han opfangede nedfaldsbolden fra et hjørnespark. 2-1 til Watford.

Blot seks minutter senere var Watford på spil igen. Denne gang var det Troy Deeneys tur til at garne efter flot forarbejde af Andre Gray, og så stod det 3-1.

Men Andre Gray var ikke færdig som oplægger. I det 74. minut modtog han en høj bold, tæmmede den og spillede Kiko Feminia fri. Spanieren afsluttede på fornem vis i fjerneste hjørne, og cementerde sejren på 4-1.

Watford er med sejren på ottendepladsen i Premier League, mens Fulham er det andet hold, der nu er sikre på at spille Championship efter sommer.