Video : Tipsbladet
Premier League

Lukakus agent: Han vil gerne spille i flere forskellige lande

Romelu Lukaku vil gerne spille i flere forskellige lande, afslører spillerens agent, Federico Pastorello.

I sommeren 2017 skiftede Romelu Lukaku til Manchester United på en femårig aftale, der udløber i 2022, og siden har han scoret hele 42 mål på 90 kampe.

Men den belgiske angriber har ikke nødvendigvis tænkt sig at blive i Manchester-klubben resten af sin karriere. Lukaku kunne nemlig godt tænke sig at spille i flere af de bedste ligaer, forklarer hans agent, Federico Pastorello, til Sky Sports. 

- Han vil gerne spille i flere forskellige lande i sin karriere, fordi han gerne vil vinde nogle trofæer og bevise sig og kunne sige til sine børn, at han vandt flere steder, og at han var en rigtig god spiller i alle de bedste ligaer. Så lad os se. Fremtiden er meget åben, men i øjeblikket snakker vi ikke om det, for den igangværende sæson er i en vigtig fase, lyder det fra Federico Pastorello.

Pastorello forklarer, at især Serie A interesserede Lukaku, da han var yngre. Også spanske La Liga og tyske Bundesligaen tiltrækker.

- Han kan lide Italien. Da han var barn, fulgte han den italienske liga tæt. Alle er enige om,at  Premier League er den bedste liga i dag, men for nogle år siden var den italienske den bedste, og yngre fodboldspillere drømte om at komme dertil.

- Hold som Real Madrid og Barcelona tiltrækker selvfølgelig enhver stor spiller, så han ser også mod La Liga en dag. Den tyske Bundesliga er helt klart også en god liga, fortæller Pastorello.

Romelu Lukaku, 25 år, har tidligere spillet for Anderlecht i Belgien og Chelsea, West Bromwich samt Everton i Premier League.