Video : Tipsbladet
Superliga

OB-træner efter FCK-nederlag: Det er derfor, vi ligger 817 point efter dem

FC København løb med de tre point søndag i Odense, selv om hjemmeholdet faktisk var godt med og spillemæssigt godt kunne have fået et eller flere point.

Selv om OB ligner holdet, der er best of the rest, mangler fynboerne for alvor noget i forhold til at komme op at true FC København og FC Midtjylland, der ligger nummer et og to i Superligaen.

I sidste weekend fik mandskabet uafgjort mod Brøndby, inden OB røg ud af pokalturneringen med et nederlag på 0-4 i Herning mod FC Midtjylland. Og søndag aften var det så et nederlag til FC København.

Især nederlaget til FC København var en irriterende omgang for OB, der havde mulighed for at vinde og sagtens kunne have fået point med fra opgøret.

- Der er en grund til, at de er tophold. Det ene er, at de er svære at slå, det andet er, at de lukker kampene, når de har muligheden for det. FCK vil nok sige, at det var en halvsløj dag i Odense. Det viser bare den kvalitet og klasse, de har, at de så alligevel lister herfra med en 1-0 sejr, og det er derfor, de ligger nummer et, og vi ligger 817 point efter dem, lød det fra Jakob Michelsen efter opgøret.

OB-træneren er ærgerlig over den seneste uges resultater.

- Generelt har vi i store perioder leveret gode præstationer og fine indsatser, men faktum står tilbage, at vi står med to nederlag og et kryds, og det kan sagtens komme til at ramme os senere på sæsonen.

- For lige så vel, som det er vigtigt, at man scorer i sine gode perioder - for man kan ikke holde et hold af den klasse væk fra chancer - skal man i de kampe, man føler, der ligger point og venter, være dygtige og snu til at samle dem op, og der har vi mangler den berømte skarphed, siger Jakob Michelsen.

OB ligger fortsat nummer tre i dansk fodbolds bedste række, men den placering kan komme under fare, hvis Brøndby mandag aften besejrer FC Nordsjælland i et opgør, der spilles i Farum. Aktuelt har OB fire point ned til Brøndby og Esbjerg, mens FCN ligger seks point efter.

Og lige for at slå det helt fast: OB er ikke 817 point efter FC København, men "blot" 24. Odenseklubben er 19 efter FC Midtjylland.