Video : Tipsbladet
Rygter

Tirsdagens rygtebørs (opdat.): West Ham vil genforene stjerneangriber og manager

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de bedste rygter fra international fodbold.

Edin Dzeko fra Roma til West Ham United
Note: Manuel Pellegrini har set sig lun på sin tidligere stjerneagriber fra Manchester City tiden, Edin Dzeko. West Ham er angiveligt parate til at betale en ekstraordinær løn til bosnieren for at lokke ham fra Roma, hvor han i øjeblikket er på kontrakt til sommeren 2020. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Mail

Olivier Giroud fra Chelsea til Bordeaux
Note: Olivier Giroud er angiveligt på radaren i Bordeaux, der ønsker at hente franskmanden til sommer, hvor hans kontrakt med Chelsea udløber. Chelsea har dog muligheden for at forlænge kontrakten med et år. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: L'Equipe

Antonio Valencia fra Manchester United til DC United
Note: Antonio Valencias kontrakt med Manchester United udløber til sommer, og noget tyder på, at han kan ende med at blive holdkammerat med sin tidligere kollega Wayne Rooney. DC United er nemlig interesserede i at lokke ecuadorianeren til den amerikanske hovedstad. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Sky Sports

Declan Rice fra West Ham United til Manchester United
Note:
I den røde del af Manchester gør de klar til et stort bud på West Hams 20-årige stjernefrø. Den unge spiller, som i sidste måned skiftede landshold fra Irland til England, har kontrakt med London-klubben frem til 2024, og derfor vil United smide 50 millioner pund. Signingen skal være en del af en ny transferplan i storklubben.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Irish Independent

Nicolas Tagliafico fra Ajax til Arsenal
Note:
Den stærke venstre back er rygtet til alverdens storklubber, og nu har den 26-årige argentiner selv puttet brænde på bålet ved at udtale, at tiden kan være den rigtige for et Premier League-skifte. Her er især Arsenal meget interesseret i den stærke back.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Mirror

Nathaniel Clyne fra Liverpool til West Ham eller Bournemouth
Note:
Clyne har aldrig fået den rolle på Liverpool-holdet, som han havde, inden han blev skadet. Det udmøntede sig i en lejeaftale til Bournemouth, og her har den 28-årige højre back imponeret så meget, at klubben ønsker at gøre aftalen permanent. De møder imidlertid konkurrence fra West Ham, som også vil hente den tidligere landsholdsspiller.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Goal.com

Thorgan Hazard fra Borussia Mönchengladbach til Borussia Dortmund
Note:
Det ser ud til, at det bliver Dortmund, som løber med den meget ombejlede Gladbach-spiller. Også Liverpool var blandt bejlerne, men Eden Hazards yngre bror vælger at blive i Tyskland, hvor udsigten til spilletid er bedre, når Christian Pulisic skifter til Chelsea.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Kicker

Ruben Vinagre fra Wolverhampton til Liverpool eller Barcelona
Note:
Wolves' 19-årige venstre back bliver kædet sammen med to af Europas absolut største klubber. Den unge back har spillet 14 Premier League-kampe i sæsonen, og det skulle have imponeret nogle store klubber.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Birmingham Mail