Video : Tipsbladet
Champions League

Pique fastslår: Vi er ikke presset af Reals Champions League bedrifter

Gerard Pique mener ikke, at FC Barcelona-spillerne mærker noget ekstraordinært pres som følge af Real Madrids succes i Champions League de seneste tre sæsoner.

Onsdag spiller FC Barcelona på udebane mod Manchester United i den første af to Champions League kvartfinaler. FC Barcelona har ikke vundet den prestigefyldte turnering siden 2015, mens deres ærkerivaler fra Real Madrid har vundet turneringen hele tre gange i den periode. 

Men det er ifølge Gerard Pique ikke noget, der rører spillerne, når de i morgen betræder Old Traffords græstæppe. For mens Real Madrid har vundet Champions League, har den catalanske klub vundet så meget andet, mener forsvarsspilleren. 

- Vi bekymrer os ikke om, hvad Real Madrid har vundet. Det er, som det er. De har vundet denne turnering flere gange de seneste år, imens vi har vundet andre titler. Det er op til jer, at sammenligne vundne titler. Vi er nødt til at være tilfredse med det, vi har opnået. Vi føler intet pres, siger han ifølge Marca. 

Gerard Pique ser på onsdagens udfordring med positive øjne. Spanieren, der tidligere har spillet for Manchester United, understreger dog, at holdet er opmærksomme på, at Old Trafford er et svært sted at spille. 

- Vi er kommet her, velvidende at det er et svært sted at spille. Men vi glæder os og føler intet pres. Vi skal forsøge at holde på bolden, og så skal vi være parate på deres kontraspil, for de har nogle rigtig hurtige spillere, siger han ifølge Marca.