Video : Tipsbladet
Bundesliga

Sportsdirektør bekræfter Thorgan Hazards ønske om sommerskifte

Thorgan Hazard ønsker en ny udfordring i sin fodboldtilværelse, og det har han informeret Gladbach om.

I Hazard-familien er det Eden, der stort set altid løber med overskrifterne, men lillebror Thorgan er også en spiller, der tiltrækker sig en del interesse.

Gennem længere tid er Thorgan Hazard blevet sat i forbindelse med især Dortmund, men hidtil er han blevet i Gladbach, hvor han er en stor profil på midtbanen. Til sommer tyder alt dog på, at belgieren finder sig en ny klub at spille for.

- Thorgan har informeret os om, at han ikke vil forlænge sin kontrakt, og at han gerne vil forlade klubben til sommer for at tage det næste skridt. Jeg har hørt sådan en udtalelse 15 gange i de sidste 10 år, da rigtig gode spillere har forladt os. Sådan er det for os, fortæller Gladbachs sportsdirektør, Max Eberl, til Sky Germany.

Den belgiske landsholdsspiller kommer sandsynligvis ikke til at mangle bejlere, men på nuværende tidspunkt ved Max Eberl ikke, hvor Thorgan Hazard ender med at tage hen.

- Vi må se, hvor hans fremtidige eventyr fortsætter. Jeg ved ikke, om han vil være i Dortmund, som konstant bliver nævnt, eller i Atlético Madrid, Liverpool eller en anden klub, lyder det fra tyskeren.

I denne sæson har Thorgan Hazard, som har et år tilbage af sin kontrakt med Gladbach, spillet 29 kampe med 12 mål og 11 assists til følge.