Andreas Christensen vil være en af verdens bedste forsvarere i Chelsea
Foto: Getty Images
Europa League

Andreas Christensen vil være en af verdens bedste forsvarere i Chelsea

Andreas Christensen har store drømme om, hvad tiden i Chelsea skal medføre.

Den danske midterforsvarer Andreas Christensen har i denne sæson haft store vanskeligheder med at bide sig fast på Chelsea-holdet efter, man har fået italienske Maurizio Sarri som cheftræner. Dog lader det ikke til, at den danske landsholdsspiller er på vej væk.

Det siger han ifølge fodboldmediet Goal.com, hvor danskeren kommer ind på fremtiden.

- Jeg vil gerne blive, men når det er sagt, så er det ikke sådan, at det helt sikkert bliver sådan. Jeg har ikke talt med klubben. Jeg har sagt, hvad jeg gerne vil - og det er helt sikkert at blive, lyder det fra Andreas Christensen.

I den forbindelse erkender han dog, at der er godt med konkurrence om pladserne på holdet, men at det bare er sundt, så alle bliver presset.

Derudover kommer Andreas Christensen også ind på de mål, som han har som spiller, som handler om, at han gerne vil blive en af verdens bedste forsvarsspillere, mens han er i Chelsea.

- Jeg ville ikke spille fodbold, hvis jeg ikke havde en drøm eller et mål - og dét er stadig en drøm, siger Christensen, som ser sig selv som et Chelsea-produkt, og derfor er han opsat på at bevise, at han kan slås for den klub, han har været tilknyttet siden 16 års alderen.

Andreas Christensen har i sin tid i Chelsea også været udlejet til tyske Gladbach, hvor han spillede i to sæsoner.