Bedst og værst: Fysikken var i højsædet i Horsens

Tipsbladet.dk zoomer ind på kampen mellem AC Horsens og Vejle Boldklub.

AC Horsens-Vejle Boldklub 0-0 (0-0)

Kampens bedste:
AC Horsens
Efter en svær første halvleg overtog AC Horsens med stor fysisk styrke teten i anden halvleg. Hvor Horsens-midtbanen løb meget efter Vejles trekanter i første halvleg formåede Bjarke Jacobsen og særlig Sammy Skytte at sætte sig på midtbanen efter pausen. I flere omgange viste Skytte også eksempler på sin tekniske formåen, da han ofte stod for de Horsens-chancer, der opstod.

Vejle Boldklub
Da Horsens tog initiativet i anden halvleg blev det spørgsmål om en masse fysiske kampe og høje bolde, og her blev Mads Greve vigtig for gæsterne. Den store stopper gjorde det godt i luftrummet, og af flere omgange måtte han redde kastanjerne ud af ilden for en tøvende Hagelskjær i Vejle-målet. Derudover er han stærk på bolden og formår som oftest at spille sig ud af vanskelige situationer.

Kampens værste:
Det var ikke den bedste dag for kontoret for den ukrainske offensivduo bestående af Vladenlen Yurchenko og Serhii Hryn, hvor især førstnævnte stod svagt i billedet. Vejle dominerede på bolden i første halvleg, men alligevel var Yurchenko ret anonym, ligesom han ikke formåede at være et bindeled mellem forsvar og angreb i anden halvleg, da Horsens satte sig på kampen.

Kampens detalje:
Vejles helt store stjerne Allan Sousa viste kun i glimt sine kvaliteter i opgøret, men han stod alligevel for kampens detalje, da han på et frispark efter knap en halv times spil bankede bolden på overliggeren helt oppe omkring trekantssammenføjningen. Havde den været få centimeter lavere, ville Vejle være kommet på 1-0, for Matej Delac i Horsens-målet stod som forstenet på stregen.