Randers slår Hobro i hæsblæsende affære

Det blev en chancerig og hæsblæsende affære, da Randers FC slog Hobro IK med 1-0. Der var ellers chancer til meget mere.

Randers FC er tæt på at kunne sikre førstepladsen i nedrykningsspillets pulje 2, efter at de fredag eftermiddag slog Hobro IK med 1-0 efter en chancerig kamp.

Randers fik en drømmestart på opgøret. Det tog nemlig blot seks minutter, før kronjyderne var kommet på måltavlen. Kasper Enghardt sendte en lang bold opad banen, hvor Randers’ Emil Riis løb fra Hobros Rasmus Minor, før han køligt sendte bolden i nettet.

Efter små tyve minutter var Hobro tæt på at udligne, da Enghardt var tæt på at sende bolden i eget net efter et godt kontraangreb af Hobro. Patrik Carlgren var dog på plads i Randers-målet.

Begge hold havde også forsøg på dødbolde i løbet af første halvleg, hvor den største chance tilfaldt Randers-angriberen Marvin Egho efter et indlæg fra Kevin Conboy. Eghos hovedstød sejlede dog over mål. Der blev ikke scoret mere end det ene mål i første halvleg, og Randers FC kunne altså gå til pausen foran 1-0.

Efter pausen kom begge hold friskt ud, og begge mandskaber kom frem til chancer i løbet af halvlegens indledning. I sidste ende manglede de dog begge kvaliteten.

Saba Lobjanidze havde en stor chance efter en times spil. Kevin Conboy tog et langt løb opad venstresiden, hvorfra han sendte et fladt indlæg ind i fødderne på Lobjanidze, hvis afslutning dog akkurat gik forbi mål.

Umiddelbart efter havde Emil Riis også en chance, før Johnny Thomsen havde en stor chance med en flot flugter efter forarbejde af Lobjanidze. Hobros Jesper Rask leverede dog en fin redning i situationen.

Og Randers-dominansen fortsatte. For fjerde gang på få minutter kom de nemlig til endnu en stor chance, da Marvin Egho akkurat sendte bolden forbi.

Det var ikke kun Randers, der kom frem til chancer til gengæld. Efterfølgende pressede Hobro nemlig på i den anden ende, hvor Mathias Haarup og Edgar Babayan kom til et par kvalificerede forsøg. Begge gange var Randers-keeperen dog på plads.

Chancerne fortsatte med at komme, og Pål Alexander Kirkevold havde en stor chance for at bringe balance i regnskabet med ti minutter igen efter et langt indkast. Han nåede dog ikke bolden.

Det var ikke kampens sidste chance, og Randers havde også et par chancer i nogle hæsblæsende slutminutterne, men bolden endte ikke i nettet. Randers tog dermed en 1-0-sejr og er nu seks point foran AaB i toppen af nedrykningspulje 2 med to kampe igen. Hobro IK er til gengæld fortsat på sidstepladsen, hvorfra de har fem point op til Vendsyssel FF.