Video : Tipsbladet
Superliga

AGF-træner: Det dufter altid lidt ekstra af fodbold i Vejle

David Nielsen glæder sig til AGF's opgør mod Vejle Boldklub i Vejle søndag aften.

AGF gæster søndag aften Vejle Boldklub i Superligaens nedrykningsspils pulje 1, og selvom AGF allerede har sikret sig førstepladsen i puljen og dermed endnu en sæson i Superligaen, er det et opgør, som cheftræner David Nielsen ser frem til.

Det er nemlig et klassisk opgør i dansk fodbold, forklarer AGF-træneren. Og så skader det ikke, at begge hold i øjeblikket er i form.

Det fortæller David Nielsen til AGF’s hjemmeside.

- Det dufter altid lidt ekstra af fodbold i Vejle, hvor vores fans kan lide at komme, og kampene mellem VB og AGF er et klassisk opgør i dansk fodbold. Og nu har vi det ekstra krydderi, at begge hold har tur i den i den samme gruppe. Så det bliver endnu en spændende kamp mod Vejle - vi glæder os, lyder det fra David Nielsen.

Begge hold er også formstærke, hvis man kigger på deres seneste resultater. AGF har ikke tabt i deres fire kampe i nedrykningsspillet, hvor de har hentet tre sejre. Vejle har heller ikke tabt i nedrykningsspillet endnu, men de har blot hentet to sejre.

Mens AGF allerede har sikret sig endnu en sæson i Superligaen, er Vejle Boldklub i øjeblikket sidst i puljen, og hvis de ender dér, skal de spille i de såkaldte playoff-kampe om en plads i Superligaen. Vejle kan dog fortsat nå at ende på andenpladsen i puljen og sikre endnu en sæson i den bedste danske række, hvis de vinder deres sidste to kampe og andre resultater går deres vej.