Vejle-keeper: Vi forbedrer os hele tiden
Foto: Jan Christensen/Getty Images
Superliga

Vejle-keeper: Vi forbedrer os hele tiden

Thomas Hagelskjær glæder sig over udviklingen i Vejle Boldklub i foråret.

Da Superligaens nedrykningsspil blev sparket i gang, var Vejle Boldklub klart sidst i pulje 1, men efter nogle stærke præstationer står de nu i en situation, hvor de stadig kan nå at redde sig før de såkaldte playoff-kampe.

Det vil imidlertid kræve, at Vejle slutter nedrykningsspillet af med to sejre, mens andre resultater også skal gå deres vej. Med to runder tilbage er de nemlig fem point efter AC Horsens, der i øjeblikket indtager andenpladsen i puljen.

Hvis det dog i sidste ende lykkes Vejle at sikre sig endnu en sæson i Superligaen, vil det være kulminationen på et forår, hvor de er vokset som gruppe og blevet stærkere. Det mener keeper Thomas Hagelskjær. 

- Det er rart at spille kampe med stor betydning, og vi har en bred trup, så det er intet problem for os. AGF reddede sig definitivt mod SønderjyskE i torsdags, men deres sæson er ikke slut endnu. De kæmper for Europa League-finalen, og vi kan forvente, at det tungeste pres hviler på vores skuldre. Men vi er også vokset som gruppe i foråret, jo tættere vi er kommet på de afgørende kampe.

- Presset har kun gjort os stærkere, og jeg tror, der er mere i vente fra holdet. Vi har ikke kunnet tåle at tabe i nedrykningsspillet, og det pres har vi håndteret godt. Det hele så svært ud for en måned siden, men vi har arbejdet målrettet med vores stil. Vi er langtfra kommet i mål, men vi forbedrer os hele tiden. Vi har hentet otte points i fire kampe i gruppespillet, og det er flot, men vi skal bruge flere points, siger Thomas Hagelskjær til klubbens hjemmeside.

Thomas Hagelskjær, der selv har en fortid i AGF, og resten af Vejle-mandskabet tager imod AGF søndag aften klokken 18.00.