Ligue 1

PSG fejrede mesterskabet med Notre Dame i tankerne

Kylian Mbappe leverede et vaskeægte hattrick, da PSG vandt 3-1 over Monaco på dagen, hvor de også sikrede sig det franske mesterskab.

Paris Saint Germain vidste allerede godt, at de var franske mestre, da de gik på banen mod Monaco søndag aften, men det betød ikke, at de slappede af, da de gik på banen. Det endte nemlig med en klar sejr på 3-1.

Derudover var det en kamp, hvor PSG-holdet havde valgt at markere den seneste brand i byens katedral, Notre Dame, da alle spillere havde netop kirkens navn på ryggen over spilnummeret, ligesom en tegning af den 850 år gamle bygning var på fronten af spillertrøjen.

Alle tre scoringer i kampen af Paris-klubben blev desuden sat ind af stjernespilleren Kylian Mbappe, hvor det første blev sat ind efter bare et kvarters spil, da han fik bolden i feltet af Diaby, hvorefter han med stor lethed og elegance løftede bolden i mål.

Målet til 2-0 kom efter en række hurtige pasninger foran Monaco-feltet, hvor Mbappe var i afslutterens rolle efter 38 minutters spil, og han fuldendte sit hattrick i anden halvleg, da Dani Alves spillede ham fri lige foran mål, så Mbappe bare skulle sætte foden på.

Monacos scoring kom i den sidste del af kampen, hvor Golovin udnyttede en fejl i PSG-forsvaret.

Med til kampen hører det samtidig også, at det var første kamp for både Edinson Cavani og Neymar, som begge kom tilbage fra langvarige skader. Dog måtte PSG desværre se både Verratti og Kehrer gå fra banen med skader.

Med ligaen på plads kan PSG nu tænke på pokalfinalen om en uges tid mod Rennes, hvor de altså kan tage The Double for anden gang i træk.