Hobro sejrer i dramatisk bundbrag og holder liv i håbet

Hobro tog 2. påskedag en vigtig 3-2 sejr over Vendsyssel. Dermed har hjemmeholdet stadig en chance for at ende som nummer tre i puljen.

Der var dramatik og flere flotte mål, da Hobro denne 2. påskedag tog en 3-2 sejr hjemme over Vendsyssel. Det betyder, at Hobro stadig har en chance for at overhale Vendsyssel på tredjepladsen i nedrykningsspillets gruppe 2 inden sidste spillerunde.

Efter fem minutter var Vendsyssel tæt på at komme i front. En stor fejl i Hobro-defensiven sendte Alhaji Kamara alene mod mål, og han fik headet bolden over målmand Jesper Rask. I allersidste sekund kom Yaw Amankwah dog spænende og fik clearet bolden på målstregen

Et par minutter efter var Alhaji Kamara igen tæt på, da han gav de to Hobro-stoppere problemer. Kamaras afslutning blev dog viftet ud til et hjørnespark af Jesper Rask

Derefter var der lidt stillingskrig mellem de to mandskaber, inden Hobro tog føringen efter 34 minutter. Edgar Babayan modtog bolden i vendelboernes felt tæt på baglinjen, og fra en meget spids vinkel kanonerede han bolden ind bag Nicolai Flø i Vendsyssel-målet.

Blot fem minutter efter skulle hjemmeholdet fordoble føringen. Vendsyssel clearede et indlæg ud i fødderne af Vito Hammershøy-Mistrati, der modtog bolden et par meter udenfor feltet. Herfra var midtbanespilleren kynisk, da han bragede bolden i nettet i det lange hjørne.

I første halvlegs overtid var Alhaji Kamara på spil igen, da han fra venstre siden sendte et fremragende forsøg af sted. Bolden prellede dog af på stolpen, og dermed kunne Hobro gå til pause med en 2-0 føring.

Ni minutter efter pausen kom Hobro på 3-0, og hvilket et mål. Hjemmeholdet fik et frispark på kanten af Vendsyssels felt, og det skulle hjemmeholdets angrebsprofil, Pål Alexander Kirkevold, tage sig af. Han lagde på fornem vis bolden over Vendsyssel-muren og ind bag en chanceløs Nicolai Flø i Vendsyssel-målet

Vendsyssel skulle dog også komme på tavlen med tyve minutter igen. Et hjørnespark blev slået ind i feltet, og her endte den efter en del klumpspil i feltet ved Dylan McGowan, der kunne trille bolden over stregen til 3-1.

Og et par minutter senere senere blev der recuderet yderligere. Denne gang var det et frispark, der blev sendt i feltet, og her kom Benjamin Källmann flyvende og pandede Vendsyssel på 3-2.

Vendsyssel satsede offensivt til sidst, men det kastede ikke mål af sig. Med sejren har Hobro nu kun to point op til Vendsyssel på tredjepladsen inden sidste kamp i puljen.