Video : Tipsbladet
Spil

Dagens Spilforslag: Topholdet holdet kursen med ny sejr

Vi skal til Frankrig for at finde Dagens Spilforslag, hvor der er et fint odds at hente på et godt kørende tophold.

Klokken 20.00
ACA Ajaccio - Brest
2
2,35 @Danske Spil

Hjemmeholdet har med fem runder tilbage seks point til nedrykningsstregen og tre point til nedrykningsplayoff, så på den front er der fortsat noget at slås for. Men formen er slet ikke, hvor den skal være, for holdet har ikke vundet i de seneste syv kampe, hvor det i alt er blevet til tre point. I de seneste tre kampe er det kun blevet til et point, og selv om holdet sjældent taber hjemme, sluttede den seneste hjemmekamp med et 1-2-nederlag til midterholdet fra Grenoble. 

Brest kommer med en helt anden form, der styrer holdet mod den direkte oprykning tilden bedste række. Brest har vundet tre kampe i træk - de to af dem på udebane - og ligger på en sikker andenplads i tabellen. Men hvorfor stoppe stimen her, når oprykningen er så tæt på. 

Liga-topscorer Gaetan Charbonnier er rygende varm og har nettet i i de tre seneste kampe og bragt sin total op på 24 kasser for sæsonen. Odds 2,35 på, at Brest rider videre på form-bølgen og tager endnu et skridt i retning af Ligue 1 er svært ikke at blive fristet af.