Video : Tipsbladet
Skandinavien

Anders Christiansen hylder træneren i Malmø

Anders 'AC' Christiansen nyder tilværelsen under tyske Uwe Rösler.

- Vi ved, hvad han vil, vi ved, hvad han mener, og vi ved, hvad han synes. Det er den vej, vi skal. Og det er den vej, han vil føre os. Det er virkelig skønt at arbejde under en leder, der ved, hvad han vil.

Så klar er udmeldingen fra Malmø FF's danske midtbanespiller Anders 'AC' Christiansen, når han bliver spurgt til klubbens tyske træner, Uwe Rösler.

Danskerklubben fik ellers en skidt start på den nye sæson i Sverige, men de seneste to kampe har kastet seks point af sig. Og derfor er der for alvor kommet tro på, at mesterskabet igen kan ende i det sydlige Sverige, selvom sæsonen kun er fire kampe gammel.

Det fortæller Anders 'AC' Christiansen til mediet fotbollskanalen.se.

- Selvfølgelig bliver der snakket meget om den kvalitet, vi har i truppen. Men det handler også om, at vi viser det i kampene. Bare fordi vi har vist os godt frem i en enkelt kamp, betyder det ikke, at vi ikke skal arbejde for at gøre det i den næste kamp også, siger han og fortsætter.

- Lige nu forsøger vi at arbejde os ind i en stime, hvor vi vinder kampe. Når vi begynder at præstere godt i flere kampe i træk, så kommer selvtilliden, og derfra kører det bare, lyder det fra Anders 'AC' Christiansen.

Malmø FF er på tredjepladsen i Allsvenskan efter fire kampe. Klubben har tre point op til Djurgården, som fører rækken.