Video : Tipsbladet
Superliga

Vendsyssel-træner inden Randers: Ingen kommer til sende alle frem

Vendsyssel-træner Jens Berthel Askou forventer ikke at se to hold, der vil gå benhårdt efter sejren, hvis opgøret mod Randers bliver tæt til sidst.

Vendsyssel FF kan med al sandsynlighed nøjes med et enkelt point, når de fredag aften får besøg Randers FC. Medmindre Hobro tæver AaB, betyder det nemlig, at vendelboerne ender på tredjepladsen i nedrykningsspillets pulje 2. 

En tredjeplads betyder i praksis, at man blot skal forbi fjerdepladsen fra den anden nedrykningspulje for at sikre overlevelse, mens man med en tredjeplads også skal forbi modstand fra NordicBet-Ligaen. Derfor erkender Jens Berthel Askou, at uafgjort er et ganske fint resultat i aftenens opgør. 

- Der er ikke nogen af holdene, der vil sende alle frem og stå to tilbage og lægge lange bolde op for at tvinge noget igennem, hvis det er lige til sidst. Strukturen er lavet sådan, at puljerne kan ende i den her situation. Det er vi ikke herrer over. Vi spiller for at vinde, og det tror jeg også, at Randers kommer til. Så må man se, hvordan tingene udvikler sig til sidst, siger Jens Berthel Askou til Nordjyske

Der er kickoff i opgøret mellem Vendsyssel FF og Randers FC klokken 19.00.