Video : Tipsbladet
Superliga

Lettet Vendsyssel-træner: Vi var ikke i total kontrol

Jens Berthel Askou er lettet over, at Vendsyssel fik det ene point mod Randers, der sikrer dem tredjepladsen

Vendsyssel skulle bruge et enkelt point, og det var da de fik, da de fredag spillede 0-0 på hjemmebane mod Randers. Det betyder, at vendelboerne ender på tredjepladsen i nedrykningsspillets gruppe 2.

Vendsyssel-træner Jens Berthel Askou er ikke overraskende tilfreds med, at det missionen lykkedes, men han indrømmer, at det holdt hårdt. 

- Vi var ikke i total kontrol. Vi vidste godt, at der kunne ske nogle ting i Aalborg, så det var vigtigt, at vi forsøgte at bevare roen. Randers havde chancer, og der var det et spørgsmål om ro, samtidig med at vi skulle pumpe noget energi ind ispillerne, for de så lidt trætte ud, sagde Jens Berthel Askou efter kampen til TV3 MAX.

Randers skabte mange chancer, og det var Nicolai Flø i Vendsyssel-målets fortjeneste, at opgøret endte uden scoringer. Det er meget naturligt, at Randers skabte chancer, mener Askou.

- Vi har de tre stoppere ude, der har spillet det meste af sæsonen, så vi stillede med et helt nyt forsvar. Det gør, at det bliver med det yderste af neglene ind i mellem, men det skal jo også til en gang i mellem, siger Jens Berthel Askou. 

Dermed møder Vendsyssel enten Horsens eller Sønderjyske i nedrykningskampene.