Video : Tipsbladet
Spil

Dagens Spilforslag: Derby har tændingen mod et skuffede Swansea

Vi tager en tur mere i The Championship, hvor kampen om playoff-pladserne spidser til.

Klokken 20.45
Swansea - Derby
2
2,75 @Bet365

Da Swansea i seneste spillerunde blot fik 2-2 hjemme mod Hull forsvandt det sidste spinkle håb for Premier League-nedrykkeren i forhold til at kunne spille sig i top 6 og dermed få en plads i playoff-kampene om oprykningen. 

Skuffelsen har siden derfor også været tydeligt i og omkring klubben, og dermed har motivationen for at præstere stærkest muligt i de to sidste kampe formentlig fået et dyk. Stik modsat er det med Derby, der inden aftenens udsatte kamp ligger netop som nummer seks på grund af en bedre målscore i forhold til Middlesbrough. Det betyder også, at Derby med en sejr i aften med 99 procents sikkerhed vil kunne sikre sig pladsen som nummer seks.

Derby er i form og har hentet tre sejre i de seneste fire kampe og har al muligt grund til at gå efter sejren i aften. Et point vil ikke gøre noget forskel før sidste runde, hvor en sejr vil være påkrævet, hvis Middlesbrough også vinder deres sidste kamp. 

Så igen bliver det et motivationsbet, der skal tages med et gran af forsigtighed. For Swansea har ikke tabt de seneste 10 hjemmekampe på Liberty Stadium i de seneste 10 kampe. Men odds 2,75 på, at Frank Lampards hold kommer til at tage de tre point på en mere tændt indgang til kampen - det er godt betalt.