Video : Tipsbladet
Benelux

Agent: Mange klubber vil have dansk midtbanespiller

Danske Younes Namli har succes i Holland og tiltrækker sig interesse.

Younes Namli går måske en lille smule under radaren i Danmark, hvor han ikke er det mest kendte navn, men i Holland ved de udmærket, hvem danskeren er.

Det tidligere AB-talent tørner i denne sæson ud for PEC Zwolle, hvor han spiller fast og sågar har båret anførerbindet i et par kampe. Mål og assists er det også blevet til for Namli i indeværende sæson.

Younes Namli har en fortid i Heerenveen, og til sommer kan der muligvis vente et nyt klubskifte. Hollandske medier har tidligere skrevet, at Jaap Stam, der i øjeblikket står i spidsen for PEC Zwolle, men fra den kommende sæson skal være træner i Feyenoord, vil have Namli med til Rotterdam, og danskerens agent bekræfter, at der sker spændende ting i kulissen.

- I øjeblikket er der flere klubber, der har henvendt sig angående Younes. Et par klubber er også kommet med et konkret tilbud til enten Zwolle eller mig. Jeg taler med et par hollandske topklubber, men Younes er meget kritisk, og det næste skridt skal være logisk, siger agent Daan Kramp til Voetbal International.

Younes Namli har kontrakt med PEC Zwolle til sommeren 2020.