Video : Tipsbladet
Superliga

FCM's stortalent jubler: Det er en drengedrøm, som går i opfyldelse

Superliga-klubben FC Midtjylland har bekræftet, at Gustav Isaksen har sat sin signatur på en forlængelse.

Han scorede to gange, da FC Midtjylland tidligere i dette forår sendte Manchester United ud af Youth League, og der er ingen tvivl om, at 18-årige Gustav Isaksen er et stort talent.

Og nu er det også blevet bekræftet af FC Midtjylland, at angriberen har sat sin signatur på en femårig aftale med klubben fra Ikast og Herning.

Dermed har klubben et af dansk fodbolds største talenter på kontrakt de kommende år.

- Jeg er glad og lettet over, at der er kommet en afklaring, og det er en stor dag for mig og min familie. Det er en drengedrøm, som går i opfyldelse, siger Gustav Isaksen til klubbens hjemmeside og forklarer:

- Selvom der er langt fra U19-fodbold til voksenfodbold på øverste hylde, håber jeg, at jeg stille og roligt kan gøre mig gældende, for mit mål er at spille sammen med de bedste.

Akademichef Flemming Broe ved, at det er et særligt talent, de har formået at binde til klubben de kommende år.

- Han er ekstrem god en mod en, han er en kampafgørende spiller med mål og assist. Gustav har både kant og vindermentalitet, og han er en type, vi altid leder efter. Nu glæder vi os til, at vi i fællesskab skal forløse det enorme potentiale, siger Flemming Broe.

Sportschef Svend Graversen fortæller, at der venter hårdt arbejde for den teknisk stærke FC Midtjylland-spiller, hvis han vil ind på førsteholdet og være en profil.

- Det kræves der for at forløse Gustavs enorme potentiale, og det kommer ikke af sig selv. Der skal arbejdes benhårdt af både Gustav og staben, men når det er klaret, står vi med en unik spiller med store individuelle færdigheder, siger Svend Graversen.