Video : Tipsbladet
Superliga

Boilesen inden Brøndby-brag: Det bliver ikke bedre

FC København kan søndag blive danske mestre på hjemmebane mod Brøndby, og det er ifølge Nicolai Boilesen en historie, der ikke kunne være skrevet bedre.

FC København har været i en liga for sig selv i denne sæsons mesterskabsspil i Superligaen. Det betyder, at hvis de vinder over ærkerivalerne fra Brøndby IF denne søndag, så kan de fejre det danske mesterskab. 

Nicolai Boilesen, der er venstreback i FC København og har en fortid som ungdomsspiller i Brøndby IF, glæder sig til derbyet denne søndag. Det kunne nemlig ikke været skrevet bedre, mener han. 

- Det lyder som en god historie, der er skrevet helt perfekt. Nu mangler vi bare at skrive slutningen. Det bliver ikke bedre end en kamp mod Brøndby foran et udsolgt Parken og muligheden for at vinde mesterskabet, siger Nicolai Boilesen til DR Sporten.

Hvis FC København laver to mål i søndagens opgør mod Brøndby, runder de samtidig de 100 mål i denne sæson, og Nicolai Boilesen er meget tilfreds med københavnernes seværdige spillestil. 

- Vores fans elsker, at der bliver lavet mange mål. Men jeg går også ret meget op i, at vi ikke lukker så mange mål ind. Det er den perfekte kombination, at vi både kan lukke af foran vores eget mål og samtidig vinde på smuk fodbold, siger Nicolai Boilesen. 

Der er kampstart i Telia Parken klokken 16.00 denne søndag.