Video : Tipsbladet
1. division

Det spidser til: Silkeborg-træner vil udnytte godt udgangspunkt

Silkeborg har nu mulighed for selv at afgøre, om klubben skal rykke direkte op i Superligaen. Cheftræneren advarer mod at tage noget for givet.

Med fire runder tilbage af 1. divisionen er der potentielt set stadig seks klubber, der kan opnå førstepladsen, der giver direkte adgang til Superligaen. Det er dog Silkeborg, der står i den bedste position.

Midtjyderne fik i sidste uge en vigtig sejr mod FC Fredericia, og klubben har nu mulighed for selv at afgøre tingene og vende tilbage til den bedste danske fodboldrække.

- Efter sejren i Fredericia i fredags har vi skaffet os et godt udgangspunkt, inden vi går ind til de sidste fire kampe. Vi fører rækken og kan selv afgøre vores skæbne, fortæller Michael Hansen ifølge Silkeborgs hjemmeside.

Cheftræneren er dog meget opmærksom på, at det er en meget tæt række, hvor der stadig kan nå at ske mange ting i de sidste runder af sæsonen.

- Et godt udgangspunkt er imidlertid ikke noget værd, hvis det ikke bliver udnyttet. Der er stadig 12 point at spille om, og i en historisk tæt NordicBet Liga kan halvdelen af holdene stadig nå i top tre, der giver mulighed for oprykning.

Silkeborg skal i aften møde Thisted på JYSK Park, hvor der er kampstart klokken 18.30. Gæsterne er lige nu placeret under nedrykningsstregen.