Video : Tipsbladet
Generelle

Valencia-anfører ville væk fra England efter første kamp: Udsat for grov tackling

Valencias anfører, Dani Parejo, blev skræmt efter sin første optræden i engelsk fodbold.

Tilbage i 2008 var en 19-årig Dani Parejo ankommet til England. Han var blevet udlejet fra mægtige Real Madrid til Queens Park Rangers, og kort efter oplevede han den engelske fysik på egen krop.

Han fik sin debut mod Barnsley i the Championship den 9. august, og blot ni minutter efter at være blevet sendt på banen i anden halvleg måtte han en tur i græsset. Marciano Bruma havde tacklet ham med særdeles hård kraft, og det skræmte den spanske teenager.

- Den første gang nogen tacklede mig, resulterede det i et direkte rødt kort. Da jeg forlod stadion, sagde jeg til min far; ”Hvad er vi kommet til? Vi skal tilbage til Spanien”, fortæller Dani Parejo til the Guardian.

Queens Park Rangers endte med at vinde kampen 2-1, men Dani Parejo ble aldrig den helt store succes i den engelske klub, hvor han efter fem måneder kom tilbage til Real Madrid.

Sidenhen har han fået en flot karriere i Valencia, hvor han nu er klubbens anfører, og i aften har han mulighed for at være med til at kvalificere klubben til Europa League-finalen, når returkampen mod Arsenal venter.

Modstanderen er igen engelsk, men denne gang er han på spansk grund, og han er næppe skræmt fra vid og sans.