Video : Tipsbladet
Generelle

26 kampe på halvandet år: Marcondes har været ekstremt uheldig

Brentford-manager Thomas frank lægger ikke skjul på, at han føler med Emiliano Marcondes, der har været forfulgt af uheld i London.

Den 10. december 2017 scorede Emiliano Marcondes to mål for FC Nordsjælland i sin afskedskamp for klubben. Det er halvandet år siden og var Marcondes' Superliga-mål nummer 17 alene i den halvsæson. 

Siden har han ikke scoret et eneste mål i en tællende kamp.

Efter sin afskedskamp i FC Nordsjælland tog Emiliano Marcondes til Brentford FC, og han ankom til den engelske klub med masser af selvtillid, men det har været en svær tid for danskeren. Den ene skade efter den anden har ramt Marcondes i England, og derfor har han blot spillet 26 kampe siden januar 2018.

I foråret har han spillet under Thomas Frank, der ikke lægger skjul på, at han føler med sin landsmand.

- Jeg tror, at han er en god pre-season fra at være den gamle Marcondes. Vi er rigtig glade for ham, men han har været ekstremt uheldig, og det er sgu lidt synd for ham. Han har fået nogle skader på nogle meget dumme tidspunkter, og derfor har han slet ikke kunnet finde et flow, siger Thomas Frank til tipsbladet.dk og tilføjer:

- Han fik chancen mod West Bromwich i starten af december, og han spillede pisse godt i den kamp, men blev så skadet i de døende sekunder og var ude i mange måneder. Sådan har det lidt været for Marcondes i Brentford, han har været utrolig uheldig. Han kom tilbage her mod slutningen af sæsonen og gjorde det fornuftigt, men det er klart, at vi slet ikke har set den bedste udgave af ham endnu.

Emiliano Marcondes har været vant til at score mange mål i karrieren, og derfor tror Thomas Frank også, at det sidder i baghovedet, at det er længe siden, han sidst har kunnet juble over en scoring. 

- Mål giver selvtillid, og selvtillid giver gode præstationer, så på den måde hænger de ting sammen i fodbold. Marcondes har ikke scoret, men han har heller ikke haft en chance for at peake. Forhåbentlig får han nu en god pre-season og slipper for skader i næste sæson, lyder det fra den danske Brentford-træner.

24-årige Emiliano Marcondes har kontrakt med Brentford FC frem til sommeren 2021.