Video : Tipsbladet
Superliga

Stor mulighed for Onuachu: Udtaget til Africa Cup of Nations

FC Midtjylland-angriberen Paul Onuachu er blevet udtaget til det nigerianske landshold, der denne sommer spiller Africa Cup of Nations.

Den er ikke helt sikker endnu, men der er fine muligheder for, at angriber Paul Onuachu fra FC Midtjylland ikke får sig en lang sommerferie.

Angriberen, 24 år, er en del af Nigerias 25-mands store landsholdstrup, der til sommer skal til Egypten for at spille Africa Cup of Nations. Landstræner Gernot Rohr må kun tage 23 mand med til slutrunden, så Onuachu er ikke helt sikker på at komme med endnu.

Hvis Onuachu ender med at komme med til slutrunden, vil han være væk i noget tid. Slutrunden løber fra den 21. juni og til og med den 19. juli, men det er klart, at ryger Nigeria tidligt ud, får angriberen omvendt en chance for at gå på ferie et par uger før, at slutrunden er slut.

Det kan dog blive en sommer uden meget ferie for to-meter-manden, der også satser på at bruge pausen på at blive solgt fra FC Midtjylland. Og så vil man nok gerne stå klar fra dag et i en ny klub.

Paul Onuachu spiller fredag dansk pokalfinale mod Brøndby, inden mangler de sidste to runder af Superligaen. Derefter skal han måske have en miniferie, inden han skal møde ind til den nigerianske trup.

Nigeria er i pulje med Guinea, Madagaskar og Burundi og ventes at gå videre fra gruppespillet.