Video : Tipsbladet
Superliga

Randers henter ny angriber: Utroligt glade for, det er lykkedes

Angriber Alhaji Kamara fra Vendsyssel FF skifter denne sommer til Randers FC, og klubben glæder sig til at få ham ind.

Ole Nielsen og Vendsyssel FF lavede lidt af et scoop, da klubben hentede angriber Alhaji Kamara på en fri transfer, men spørgsmål om Superliga-eksistenten har betydet, at klubben fra Hjørring ikke har kunnet forlænge angriberen endnu, og i stedet har Randers FC slået til.

Den 25-årige angriber fra Sierre Leone skifter på en fri transfer til Randers, når denne sæson er forbi, bekræfter kronjyderne nu i en pressemeddelelse.

- Vi har på nærmeste hold erfaret, at Alhaji er noget af en mundfuld at spille overfor. Han er en hurtig, arbejdsom og kropsstærk angriber, som også ved, hvor målet står. Det så vi på Cepheus Park Randers, hvor han krydrede en god indsats med et flot hovedstødsmål. Han er en angribertype, vi ikke har i truppen i forvejen, så vi er utroligt glade for, at det er lykkedes at få ham til Randers, siger sportslig og kommerciel direktør Søren Pedersen i en pressemeddelelse.

Angriberen håber, han bliver en succes i Randers.

- Jeg glæder mig virkelig til at komme i gang i Randers FC. Nu har jeg været i Danmark i nogle måneder og fået et indblik i niveauet i Superligaen, som gør, at jeg ved, hvordan de forskellige klubber spiller. Jeg ser mig selv passe rigtigt godt ind i Randers FC’s spillestil. Det er et skridt op for mig, og jeg glæder mig til at trække den flotte lyseblå trøje over hovedet, siger Alhaji Kamara.

Indtil videre er det blevet til fire scoringer i ni kampe for Vendsyssel.