Video : Tipsbladet
Bundesliga

HSV-direktør: Vi stopper samarbejdet med cheftræneren

Hamburger SV skiller sig efter sæsonen af med cheftræner Hannes Wolf. Alexander Zorniger er én af favoritterne til at tage over.

Hamburger SV skal også i den kommende sæson spille i 2. Bundesligaen, og det er naturligvis en stor skuffelse for den tyske storklub, der havde satset på en hurtig tilbagevenden til landets bedste række.

HSV er uden sejr i de seneste syv kampe, hvis man tæller pokalkampen mod RB Leipzig med, og nederlaget på 1-4 til Paderborn slukkede definitivt drømmen om oprykning. I næste sæson prøver holdet igen, og det bliver med en ny mand ved roret.

Hamburger SV har ikke fyret cheftræner Hannes Wolf endnu, men det bliver han, når sæsonens sidste kamp mod Duisburg er afviklet.

- Jeg fortalte Hannes efter 0-3-nederlaget til Ingolstadt, at han ikke skal stå i spidsen for holdet efter sommerferien, vi ønsker at prøve noget nyt. I sidste ende er vi nødt til at tænke på, hvad der er bedst for HSV, siger klubbens sportsdirektør Ralf Becker til Bild.

Dermed er HSV allerede på jagt efter en ny cheftræner, og tirsdag skrev lokalavisen Hamburger Abendblatt, at den fyrede Brøndby-træner Alexander Zorniger er et af fire emner i den tyske klub. De tre øvrige er Dieter Hecking, Peter Stoeger og Bruno Labbadia.