Video : Tipsbladet
Benelux

Ajax-direktør tror på Dolberg: Han er ikke en døgnflue

Ajaxs sportsdirektør Marc Overmars fastslår, at han ikke har mistet troen på Kasper Dolberg.

En forrygende sæson sluttede onsdag for AFC Ajaxs vedkommende med en 4-1-sejr over De Graafschap og et hollandsk mesterskab. Tidligere vandt hovedstadsklubben også pokalturneringen, og Ajax var som bekendt kun få sekunder fra at kvalificere sig til Champions League-finalen. 

Det kan man ikke kalde andet end en fabelagtig sæson.

Det er dog ikke alle spillere i Ajax, der har ramt niveauet, og tæt på at være bundskraber er Kasper Dolberg, der startede sæsonen pænt med mange mål, men det seneste lange stykke tid ikke har været prangende. Efter 2-3-nederlaget til Tottenham i Champions League-semifinalen væltede kritikken ned over den danske angriber.

I Holland dømmer flere eksperter Kasper Dolberg færdig i Ajax, men manden, der bestemmer det, sportsdirektør Marc Overmars, er af en anden opfattelse.

- Kasper kan ikke længere bare stole på, at hans talent gør det for ham. Han skal fighte - det er den næste fase i hans karriere. En døgnflue forsvinder igen efter seks-syv kampe, men Kasper havde et godt år, da vi nåede Europa League-finalen. Det kan ikke bare forsvinde, så det skal vi finde frem igen, siger Marc Overmars til De Telegraaf.

21-årige Kasper Dolberg har kontrakt med Ajax frem til sommeren 2022.