Video : Tipsbladet
Superliga

Laursen og Mensah glider ud af Brøndby-truppen mod FCM

Brøndby giver derimod plads til Anton Skipper, Morten Frendrup og Jesper Lindstrøm i truppen mod FC Midtjylland.

Brøndby spiller mandag aften sæsonens sidste hjemmekamp, når de møder modstanderen i fredagens pokalfinale, FC Midtjylland. Her bliver det med plads til en gruppe unge spillere, som muligvis kan se frem til at få spilletid.

Det drejer sig om Anton Skipper, Morten Frendrup og Jesper Lindstrøm, som altså er i spil til nogle Superliga-minutter. Når de er med, så er det også fordi, at Brøndby ser bort fra Kevin Mensah og Nikolai Laursen i den trup, der er udtaget til mandagens opgør.

Det er dog ikke kun Brøndby, der giver plads til nye ansigter til aftenens kamp. FC Midtjylland har sparet otte af deres normale startere til kampen. Det kan du læse mere om her.

Til kampen bliver der desuden også sagt tak for nu til de spillere, som fortsætter karrieren andetsteds efter sommerpausen. Dog kan det blive til en ekstra hjemmekamp for Brøndby, hvis det både bliver til en sejr over FCM mandag aften samt en sejr over OB på lørdag. Det vil nemlig betyde, at de skal møde den samlede vinder af opgøret mellem AGF og Randers om en plads i Europa League-kvalifikationen.

Brøndbys trup til kampen mod FC Midtjylland ser således ud:

1. Marvin Schwäbe (GK)
16. Benjamin Bellot (GK)
2. Jens Martin Gammelby
3. Anthony Jung
4. Benedikt Röcker
5. Besar Halimi
6. Hjörtur Hermannsson
7. Dominik Kaiser
10. Hany Mukhtar
11. Mikael Uhre
12. Simon Tibbling
20. Kamil Wilczek
21. Lasse Vigen
22. Josip Radosevic
23. Paulus Arajuuri
27. Simon Hedlund
28. Anton Skipper
32. Morten Frendrup
35. Jesper 'Jobbe' Lindstrøm
50. Ante Erceg