Video : Tipsbladet
Serie A

Ronaldo vil genforenes med Mourinho i Juventus

Det lader til, at Cristiano Ronaldo vil have José Mourinho som ny træner i Juventus, da Allegri er færdig i klubben efter denne sæson.

Efter ​Massimiliano Allegris afsked med Juventus har en række trænernavne været sat i forbindelse med de italienske mestre. Senest lader det til, at Cristiano Ronaldo ønsker, at man kan få José Mourinho ind som cheftræner.

Det skriver den store italienske sportsavis La Gazzetta dello Sport.

Selvom det kan se ud til, at avisen bare har lagt to og to sammen, så er det en løsning, som kunne være god for alle parter. Juventus' dominans i den hjemlige liga, hvor det er blevet til otte mesterskaber i træk, betyder, at man stadig vil være sikker på et nyt mesterskab, selvom man skifter ud på trænerposten.

Derudover kan Mourinho og Ronaldo blive genforenet efter deres fælles fortid i Real Madrid, ligesom Mourinho kan få muligheden for at komme op ansigt til ansigt mod Napoli-træner Carlo Ancelotti. Samtidig har Mourinho tidligere vundet Champions League med både Porto og Inter, hvilket altså ikke har lykkes Allegri, selvom det blev til to finaler med ham i sædet.

Dermed ser det ud til, at Cristiano Ronaldo og José Mourinho har lagt deres kontroverser til side fra Madrid-tiden.

Juventus løftede søndag aften mesterskabspokalen, hvor der også blev sagt farvel til Allegri samt Andrea Barzagli, der stopper karriere efter blandt andet at have været en del af alle de seneste otte mesterskaber.