Video : Tipsbladet
Superliga

Endnu en AGF'er har siddet ude med hovedskade: Jeg bider neglene helt ned

Kasper Lunding har været ramt af en "lille" hjernerystelse og derfor slet ikke været i AGF's trup i de seneste kampe. Han håber, at han bliver klar til playoffopgøret mod Randers FC på søndag.

Da 2018 blev til 2019, havde Kasper Lunding ikke spillet en eneste Superliga-kamp for AGF. Men kantspilleren startede inde i premieren mod Esbjerg fB, scorede to gange i sine første fem kampe og har fået det, der ligner et gennembrud.

Men i de tre seneste runder har han siddet helt uden for truppen. Han fortæller nu til Århus Stiftstidende, at det skyldtes en hjernerystelse. Dermed er han den fjerde i rækken af AGF'ere, der sidder ude med hovedskader i foråret. De øvrige er anfører Niklas Backman, topscorer Patrick Mortensen og januarindkøbet Alexander Munksgaard.

Lunding var i dag tilbage på træningsbanen, men ved endnu ikke, om han bliver klar til returopgøret mod Randers FC på søndag.

- Jeg er i hvert fald sulten. Jeg sidder jo og bider neglene helt ned, når jeg sidder udenfor. Men jeg vil heller ikke forcere noget. Det er svært at sige, hvor hurtigt jeg er klar igen. Jeg tror ikke, at min skade er lige så alvorlig som hos nogle af de andre, men nok mere en lille hjernerystelse. Nu har jeg trænet med for første gang i et stykke tid, og så må jeg se, hvordan kroppen reagerer. Men det er klart, at det kribler i benene med så vigtig en kamp foran os, siger Kasper Lunding til Århus Stiftstidende.

Mens Lunding har været væk, har Mustapha Bundu imponeret på højrekanten, så savnet af den unge dribler har været begrænset.

AGF møder på søndag Randers i returkampen i Europa League-playoff. Randers vandt det første opgør med 2-1 på hjemmebane, så det er endnu ganske åbent, hvem der skal møde mesterskabsspillets nummer fire om en plads i europæisk fodbold. Det bliver enten Esbjerg fB, OB eller Brøndby IF.