Video : Tipsbladet
Premier League

Giroud underskriver etårig kontraktforlængelse med Chelsea

Chelsea har sikret sig på angrebspositionen, hvor det er blevet til en ny aftale med Olivier Giroud.

Også i næste sæson kan Chelsea glæde sig over at have Olivier Giroud til rådighed.

På sin hjemmeside oplyser den engelske storklub, at den franske landsholdsangriber har underskrevet en etårig kontraktforlængelse, og dermed er han som minimum at finde i London-klubben frem til sommeren 2020.

- Jeg er meget glad for at underskrive en ny kontrakt. Jeg ønskede virkelig at blive i mindst et år mere. Jeg har følt mig som en del af holdet – familien – siden begyndelsen, og forhåbentlig venter der flere trofæer forude, fortæller Olivier Giroud.

Angriberen kom til Chelsea fra Arsenal i januar 2018, og han har efterfølgende været flittigt brugt hos the Blues, hvor han særligt i Europa League har gjort en god figur i indeværende sæson. Her er han delt topscorer i turneringen.

- Vi er meget tilfredse med, at Olivier vil være Chelsea-spiller i endnu en sæson. Siden han kom hertil for 18 måneder siden, har han til tider været nødt til at være tålmodig og vente på sine chancer, men han har stadig været i stand til at bidrage positivt til holdet, lyder det fra Chelseas direktør, Marina Granovskaia.