Video : Tipsbladet
Superliga

Kaiser før afgørende opgør mod OB: Det nytter ikke at se tilbage nu

Brøndbys tyske midtbanespiller Dominik Kaiser slår fast, at det ikke giver mening, at se tilbage på sæsonen nu, hvor de står overfor et meget vigtigt opgør mod OB om en ekstra chance for at komme i Europa League-kvalifikationen.

Det kan blive Brøndbys sidste kamp i denne sæson på lørdag, hvis det ikke bliver til en sejr over OB på udebane. Hvis man derimod vinder, så tager man fjerdepladsen, som giver dem en ekstra chance for at komme med i Europa League, da de skal møde enten AGF eller Randers i Europa Playoff-finalen.

Forud for kampen mod OB mener Brøndbys Dominik Kaiser, at det ikke nytter noget at se tilbage på, hvordan det ellers er gået i sæsonen. Det fortæller den tyske midtbanespiller i et interview med klubbens officielle hjemmeside.

- De seneste uger generelt var godkendte rent spillemæssigt, men resultaterne har simpelthen været for svingende, og det så vi især i pokalfinalen. Det var en stor skuffelse, men vi har fået endnu en chance for at sikre os europæisk fodbold næste sæson, og den skal vi tage, siger han og fortsætter:

- Både os spillere, fansene og alle omkring klubben havde forventet meget mere af denne sæson, og vi havde også håbet på at give dem en pokaltitel. Men nu har vi forhåbentligt to meget vigtige kampe, og vi er professionelle fodboldspillere, så vi ved, at det kræver fuldt fokus de sidste to uger, hvor vi skal give den alt, hvad vi har, til træning og i kamp. Og så nytter det ikke noget at kigge tilbage, lyder det fra Dominik Kaiser.

Endelig slår han også fast, at den seneste kamp mod FC Midtjylland, der blev vundet med 4-1, har givet Brøndby-mandskabet ekstra energi.

Kampen mellem OB og Brøndby spilles lørdag klokken 17.