Van Persie undskylder for United-skifte: Jeg står ved beslutningen
Foto: Getty Images
Premier League

Van Persie undskylder for United-skifte: Jeg står ved beslutningen

Robin van Persie siger undskyld til Arsenal-fansene for at have skiftet til Manchester United, om end han ikke fortryder klubskiftet.

I sommeren 2012 var Robin van Persie næppe særlig populær hos Arsenal-tilhængerne.

Den hollandske angriber, der stopper karrieren efter sæsonen, forlod Arsenal til fordel for Manchester United, hvor han straks blev en stor stjerne og var med til at vinde Premier League i Sir Alex Fergusons sidste sæson i spidsen for De Røde Djævle.

Den første sæson i Manchester United var en af hollænderens bedste sæsoner i karrieren, og han fortryder ikke, at han skiftede klub, men han siger alligevel undskyld til Arsenal-fansene i et interview med BBC.

- Jeg forstår, at fansene var sure på mig. Jeg var anfører, topscorer og vi blev nummer tre det år. Men nogle gange føler man, at man har brug for en ny udfordring, et nyt eventyr. Hvis jeg sårede folk, siger jeg undskyld. Men sådan er jeg. Jeg traf den beslutning, og jeg står ved den. Men det betyder ikke, at jeg ser negativt på Arsenal, siger Robin van Persie.

Efter tre sæsoner i Manchester United tog den nu 35-årige angriber til Fenerbahce, hvorefter han sidste i år i januar vendte hjem til Feyenoord.