Video : Tipsbladet
Superliga

OB-profil vil spille klogt mod Brøndby: Det er derfor, vi ikke har tabt til dem

OB kan cementere fjerdepladsen og endda stjæle tredjepladsen, men holdet kan også blive overhalet af Brøndby. Men Jacob Barrett Laursen mener, han har fundet opskriften på, hvorfor OB endnu ikke har tabt til de blågule gæster i denne sæson.

Lørdag aften kan ende i både himmel og helvede for OB. Med en sejr og lidt held kvalificerer holdet sig til europæisk fodbold for første gang i otte år, men med et nederlag ender OB på femtepladsen.

Brøndby IF står i vejen for den fynske vej ud i Europa, men det gode for OB er, at holdet endnu ikke har tabt til lørdagens modstandere i denne sæson. To uafgjorte på Brøndby Stadion og en sejr hjemme i Odense er det blevet til, og Jacob Barrett Laursen mener, han har fundet opskriften på succes.

- Jeg synes, vi har spillet rigtig klogt mod dem, når vi har mødt dem her i sæsonen. Det er også derfor, vi ikke har tabt til dem i de tre kampe, vi har mødtes. Det har været fuldt fortjent, og det er noget af det samme spil, vi skal ud og vise her på lørdag, siger han til ob.dk.

- Det er vores fort, der kommer mange på lægterne, og vi glæder os. Vi skal op og lægge en masse pres på, og skal vi bare spille med kuglen, fordi det er noget af det, vi er bedst til.

Barrett vendte selv tilbage i seneste runde mod FC Nordsjælland, efter han havde siddet ude med en skade i en måned tid. I OB er de i det hele taget godt tilfreds med (wing)backen, der har bidraget med fem mål og tre oplæg i denne sæson.

Han fortalte selv tidligere på ugen, at han og klubben er i dialog om en forlængelse af den kontrakt, der udløber om et års tid.

OB er afhængig af, at Esbjerg mister point ude mod FC Midtjylland, hvis holdet skal tage tredjepaldsen. Det kan dog selv afgøre kampe om nummer fire ved at undgå nederlag mod Brøndby.