Atalanta tog bronzen, mens Empoli rykkede ud

Atalanta vandt i sidste spillerunde med 3-1 over Sassuolo og fuldendte dermed en imponerende sæson.

Atalanta har været den helt store oplevelse i Serie A i denne sæson, hvor den norditalienske klub længe har spillet med helt fremme.

Søndag kronede de deres flotte sæson med at sikre sig bronzemedaljerne, da Sassuolo blev slået med 3-1.

Domenico Beradi bragte ellers Sassuolo i front efter 20 minutter, da han afsluttede et flot angreb. Et kvarter senere udlignede Duvan Zapata, da han fik skrabet et hjørnespark over stregen.

Og kort før pausen gjorde Beradi opgaven noget lettere for Atalanta, da han blev sendt i bad. Det udnyttede først Alejandro Gomez, da han scorede på en returbold, før Mario Pasalic stangede bolden i nettet til 3-1.

Andetsteds tabte Empoli med 2-1 til Inter. Radja Nainggolan scorede kampens afgørende mål på en returbold sent i kampen.

Det betød, at Empoli rykkede ud af rækken, mens Genoa med nød og næppe kravlede over stregen, da de spillede 0-0 på udebane mod Fiorentina.

Sejren betød samtidig, at Inter snuppede fjerdepladsen og dermed henviste rivalerne fra AC Milan til femtepladsen, som ikke giver adgang til Champions League.